След Мат Лебланк и Кортни Кокс се сбогува с екранния си партньор

...
След Мат Лебланк и Кортни Кокс се сбогува с екранния си партньор
Коментари Харесай

Кортни Кокс се сбогува с Матю Пери: Липсваш ми всеки ден

След Мат Лебланк и Кортни Кокс се сбогува с екранния си сътрудник и другар Матю Пери. 

Актрисата разгласява трогателен пост в памет на Матю Пери, който изигра телевизионния ѝ брачен партньор Чандлър в " Приятели ". Кокс сподели сцена от сериала, в която техните герои – Чандлър Бинг и Моника Гелър – за пръв път прекарват нощта дружно.

" Толкова съм признателна за всеки миг, който прекарах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден ", написа актрисата 

" Когато работиш с някого толкоз близко, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които бих желала да мога да споделя. Засега ето един от обичаните ми. За да дам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да имат еднократна нощна забежка в Лондон. Но заради реакцията на публиката това стана началото на тяхната любовна история. В тази сцена, преди да стартираме да играем, той ми прошепна занимателна имитация. Често правеше такива неща ", споделя Кокс.

В сцената Моника се крие под одеялото в леглото с Чадър, откакто двамата преспиват дружно преди сватбата на Рос в Лондон. В последна сметка Моника изскача изпод, с цел да попита дали брат ѝ е разбрал, че приятелят му е прекарал нощта с нея.

Кортни разгласява видео от момента в " Приятели ", което включва и фрагменти зад кулисите. На тях се вижда и шегата – след излизането на Рос от хотелската стая, Моника споделя на Чадлър да отиде под завивката, защото в този момент е „ неговият ред “.
                             


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР